keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Päivä johtajana -päivä Perniön lukiolaisten silmin



Salon toisen asteen opiskelijat saivat hienon mahdollisuuden seurata salolaisten yrittäjien ja toimijoiden arkea. Tapahtuma toteutettiin yhdessä Nuorkauppakamarin, YES-keskuksen, Nuori Yrittäjyys- järjestön kanssa. Sykäys tiimin kautta toimeksianto siirtyi oppilaitosten opiskelijoille. Viime lukuvuonna päivä oli osallistujien näkökulmasta menestys. Myös tämän lukuvuoden kokemukset ovat upeita. Seuraavassa muutaman päivään osallistujien tunnelmia ja ajatuksia:

Me, Martta Rintanen ja Nelli Hellberg, vierailimme Päivä johtajana -päivänä Herkku ja lahja Murena -kaupassa. Kävimme läpi kaupanjohtaja Miina Laukkasen kanssa hänen arkeaan persoonallisen kaupan johtajana. Muutaman tunnin aikana saimme siivota, valokuvata ja järjestää vappuaiheista pöytää. Lisää päivästämme Murenassa pääset lukemaan  http://www.herkkumurena.fi/murenanblogi/.




Vappupöytä valmistui tarkan mietinnän jälkeen ja useiden eri kokeilujen tuloksena.


Koulumme muitakin opiskelijoita osallistui kyseiseen mielenkiintoiseen päivään. Toisen vuoden opiskelijat Janne Karjalainen ja Viljami Tiikasalo olivat seuraamassa johtajan arkea Hifitalolla. Max Pohjonen ja vaihto-oppilas Conni Avalos olivat Salon kaupungintalolla ja tapasivat mm. Salon lakiasiamiehen.

Salon Hifitalo mainosti Päivä johtajana -päivää Facebookissa.

Conni ja Max tutustumassa kaupungin johtotyöhön.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu