keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Mitä kuuluu SY-opintoihin?

Uudet SY-oppilaat ovat aloittaneet perustyönsä eli kahvioiden pitämisen koululla.


Salon kaupungin Mitä kuuluu? - kampanjassa nostetaan mukavalla tavalla  esiin toisista välittäminen, kuunteleminen ja lähimmäisen huomioiminen. Kiireisessä koulutyössä nämä asiat saattavat joskus jäädä vähälle huomiolla. Perniössä halutaan luoda turvallinen oppimisympäristö, jossa jokaista kannustetaan ja vahvuuksia tuetaan.
Eilen uudessa ryhmässä kukin  oppilas kirjas kolme vahvuutta, jonka he tunnistivat itsessään. Mieluista oli huomata, että kenelläkään tehtävä ei tuottanut ylivoimaista vaikeutta. Oli helppo löytää  kolmea vahvuusasiaa. Liikunta, pelaaminen, matematiikan osaaminen mainittiin. Iloiseksi tulin yhden oppilaan ajatuksesta, että hänen vahvuutensa on rehellisyys. Pientä nauruakin syntyi, kun eräs oppilas sanoi olevansa hyvä myöhästymään :)

Kuvissa Inga Emilian kanssa leivontahommisa. Veikka piti kahviota. Sofia kertoi Päivä johtajana - projektista ja alakuvassa yritteliäät lukion kakkoset, jotka keräsivät rahaa opintomatkaan pitämällä Perniön Pimeän Peitto tapahtumassa kahviota.

Tulossa SY-tunneilla Särkisalon seniorien tietotekniikan opetuskerho ja tietysti LANIT :)! Yleisön pyynnöstä molemmat.
Mukavia syyspäiviä !

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu