tiistai 7. tammikuuta 2014

Uuden vuoden ennustuksia!


Suuntana yritteliäisyys opinnoissa alkaa uusi vuosi. Syksyllä SY - opinnot alkaneet oppilaat suunnittelevat Salon 4H.n Duunirinkiin liittymistä ja rinkien luomista Perniöön. Idea on luonut Halikkoon jo muutaman ihan oikean 4H yrityksen. Perniössä 8. luokkalaisia kiinnostaa mahdollisesti kahvion pitäminen, leivontayritys, moporinki, kotihoito ja ATK asioihin liittyvä osaamiskeskus. Nämä siis suunnitteilla olevia ideoita. Tavoitteenamme on, että keväällä nuoret pääsevät ihan oikeisiin hommiin ja iahnteena on, että jotkut voisivat työllistää itse itsenä omalla osaamisellaan.

Perniön lukiolla alkaa ensi syksyllä uusi yrittäjyyskasvatuksen kurssi Yrittäjyys on ihan YES. Tämän kurssin valitsevat opiskelijat voivat edetä omalla Yrittäjyyspolullaan omien tavoitteidensa ja kiinnostustensa mukaan. Joku voi perustaa NY yrityksen tai 4H- yrityksen tai olla vain muuten kasvamassa tulevaisuuden tekijäksi.

Yrittäjyyskasvatuksen kristllallipallo näyttää myös Pirkon matkan Raumalle puhumaan Perniön yhteiskoulussa toteutetuista yrittäjyyskasvatushankkeista. Hauskaa, että voi kertoa asioista, jotka ovat itselle tärkeitä.

Toivotan kaikille yritteliästä vuotta 2014 ja paljon onnistuneita kokemuksioa ja mokatakin saa. Se on muotia suuressa maailmassa. Ainakin uutisten mukaan :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu