tiistai 8. joulukuuta 2015

Jouluvilskettä Yritteliäillä Tontuilla !


Sykäys tiimin Tontut Päivi, Joku, Jori ja Pirkko


Salon seudun Sykäys on yrittäjyyskasvatuksen parissa toimivien oppettajien verkosto. Jokaisesta oppilaitoksesta on oma edustajansa ja tapaamme erilaisten aiheiden parissa kuukausittain. Syksyn aikana isoja juttuja ovat olleet Ope -Yrittäjä treffit, Salo Diili, lukioiden omat yrittäjä tapahtumat ja opettajille järjestetyt koulutukset. Teemme myös Salon yrittäjyyskasvatuksen strategiaa, joka liitetään tulevaan Salon OPS16:n liitteeksi. 

Eilen päättyi kolmen YES:n järjestämä koulutus Salon perusopetuksen opettajille tulevasta opetussuunnitelmasta. Erityisesti keskityttiin opetussuunnitelmassa oleviin laaja-alaisiin, monialaisten oppimiskokonaisuuksien toteuttamiseen. Katse koulutuksessa oli koko ajan se, miten voimme omassa koulussamme ihan oikeasti ja konkreettisesti  tuoda uuden oppimisen ja opetuksen hengen tunneillemme. Kouluttajamme Tapu Nieminen toi tuoreita näkökulmia, joita voimme viedä aarteina omaan työhömme.

Perusopetuksen opettajista perustetaan oma Perus Sykäys eli perusopetuksen opettajien ryhmä, joka kokoontuu ja suunnittelee yhteisiä projekteja. Toivottavasti voimme jakaa myös oman koulun onnistumisia toisillemme. 

Perniön yhteiskoululla Allin salissa on ensi tiistaina 15.12. JOULUMYYJÄISET. Tarjolla ostettavaksi glögiä, torttuja, kuivakakkuja, Muumitikkareita :), mokkapaloja, M&M keksejä, itse tehtyjä mokkapaloja!! TULKAA ja IHASTUKAA oppilaiden mestarileivonnaisiin!




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu