perjantai 6. syyskuuta 2013

Yritteliäisyys päivä

Ruudun takana kirjoittaa SY:n 8lk kurssin oppilaat Heidi ja Elli 8A. Suuntana Yritteliäisyys kurssilla on hauskaa ja rentoa, olemme tehneet laatuvertailun, jonka voitti K-supermarket, toiseksi siinä tuli S-market, kolmanneksi ABC. Teimme myös hintavertailun, ja sen voitti myös K-supermarket, koska siellä oli niin paljon tarjouksia. Toiseksi tuli S-market, ja kolmanneksi Siwa.

Eilen (5.9) olimme Suuntana Yritteliäisyys oppilaiden kanssa Salossa, Y-päivässä. Lähdettiin täältä kymmeneltä ja ensimmäiseksi menimme Salon ammattiopistoon kuuntelemaan valokuvaaja Riikka Kajanderia. Mielestämme se oli kiinnostavaa ja valaisevaa, saimme tietää paljon valokuvaamisesta, yrityksen pidosta, sen hyödyistä ja haitoista, millaista on yrittäjän elämä. Riikka Kajanderin puhe kesti n. puolisen tuntia. Sen jälkeen siirryimme Astrum Areenalle, jossa pääesiintyjänä oli Duudsoneiden Jarno. Muotinäytös oli ensimmäisenä, se ei ollut kovin miellyttävää. Tämän jälkeen istuimme Areenan lattialla vartin ja odotimme Jarnoa. Jarno astui lavalle ja kertoi Duudsoneiden lapsuudesta, urasta, ja menestyksestä. Puhe oli hauska, mutta siinä paljon tietoa. Jarnon puheen jälkeen sai hakea nimmareita ja ottaa kuvia Jarnon kanssa. Tämän jälkeen suurin osa Perniön Yhteiskoulun SY: oppilaista meni hakemaan McDonalds:ista ruokaa hampurilaisia ynnämuuta. Varttia yli yksi lähti bussi takaisin perniöön.

Y-päivä oli mukava, mutta sekainen, kulkeminen oli yhtä hässäkkää. Odotukset oli myös hyvin pitkiä ja aikataulut oli meidän mielestämme suunniteltu huonosti. Kuitenkin päivästä jäi iloinen muisto :)

Terveisin Elli ja Heidi


1 kommenttia:

17. syyskuuta 2013 klo 4.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oli mukava päivä ja te olette todella hyvin kuvailleet ja kertoneet tästä päivästä! :)

Mutta tosissaan siellä oli aika paljon hässäkkää..

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu