perjantai 27. syyskuuta 2013

Kompassin Geokauppa

Kompassin geokauppa on yritykseni, jonka toimialana on geokätköilytuotteiden vähittäiskauppa ja maahantuonti. Vähittäiskauppa tarkoittaa konkreettisesti tuotteiden myymistä ihmisille. Yritykseni harjoittaa tätä omassa Geokauppa.fi -nettikaupassaan sekä geokätköilytapahtumissa.

Olen harrastanut vuodesta 2009 lähtien geokätköilyä. Geokätköily on maailmanlaajuinen ulkoiluharrastus, joka esittelee ihmisille uusia paikkoja geokätköjen muodossa. Kompassin Geokauppa myy geokätköilyyn liittyviä tavaroita.

Kompassin geokauppa on ensimmäinen oma yritykseni. Yrityksen liiketoiminnassa hyödynnän omista harrastuksistani (geokätköily ja atk) kertynyttä kokemusta ja peruskoulun Suuntana Yritteliäisyys valinnaisaineessa opittuja taitoja.

Yritystoiminnastani olen oppinut paljon mm. asiakaspalvelusta, markkinoinnista sekä kirjanpidosta. Olen myös päässyt neuvottelemaan tavarantoimittajien kanssa.

Asiakaspalvelua on tullut harjoiteltua sähköpostin välityksellä, joka on toiminut myös markkinointitutkimuksen alustana. Useimmiten kaikki on mennyt hyvin, ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Ihmisten kanssa toimiminen on mielenkiintoista, joten asiakaspalvelu on tuntunut ihan mukavalta.
Mielestäni yrittäjänä oleminen on mielenkiintoista ja uskon, että yritykseni toiminta muuttuu tulevaisuudessa vielä mielenkiintoisemmaksi. Suomen hankala taloustilanne tuo oman haasteensa toimintaan, mutta siitäkin huolimatta uskon tulevaisuuteen.

Suuntana Yritteliäisyys opinnot antoivat mukavan pohjan yritykselleni. Peruskoulun yrittäjyystunneilla sain pääni sisällä kirkastettua yritysidean, jota aloin kehittää eteenpäin. Yrityshän ei koskaan pysy paikoillaan, aina pitää liikkua jos haluaa selvitä. Tällä periaatteella yritän kehittää omaa firmaani eteenpäin.


Geokauppa.fi nettikauppa


Myyntiä geokätköilytapahtumassa


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu